PRODUKTER

Brød

Hos P. A. Andersen & Sønner er vi klar over, at for at forudsætningerne for det gode brød er tilstede kræver det 6 væsentlige faktorer:

  • gode, rene naturlige råvarer fra anerkendte leverandører
  • forståelse for korrekt dejføring og behandling af råvarer
  • brugen af naturlig surdej til smag og skorpe
  • lang hævetid og koldhævnings processer for bedre smag
  • veluddannet personale med indgående varekendskab og høj kvalitetssans
  • bagning på stenovn eller varmluftsovn i enten bageriet eller butikkerne

Vores brød bliver alle lavet efter disse grundlæggende principper, og om du skal bruge et lyst eller mørkt brød – med eller uden kerner – med saftig krumme og sprød skorpe så har P. A. Andersen det rette udvalg! Kom ind i butikken og se og smag og få den fulde oplevelse af kvalitet

Bagermesterens anbefaling:
Du skulle prøve vores nye variant af Skagensbrødet – baseret på vores gamle surdej og proppet med lækre kerner.

Rugbrød

Vi er i særdeleshed stolte over vores udvalg af lækre rugbrød – naturligvis friskbagt hver dag!
Surdejsbasen og dejføring er alt afgørende for brødets karakter og smag!
Hvad enten du er til mange eller få kerner, tilbyder vi et bredt sortiment af velsmagende og velduftende rugbrød produceret af naturlige råvarer

”Den danske rugbrøds industri praler ofte af, at deres produkter er i butikkerne 24 timer efter de er bagt – hos P. A. Andersen & Sønner er rugbrød taget AF hylderne 24 timer efter afbagningen”

Bagermesterens anbefaling:
Du skulle prøve vores fantastiske signatur produkt Oldtidsrugbrødet med 80 % kerner

Fransbrød

Rundstykker

Vores rundstykker er produceret hver nat – med undtagelse af de koldt- og langtidshævede stykker.
Fælles for vores rundstykker er dog, at de er produceret på basis af vores surdej OG at de bliver leveret i frisklavet rå dej ud til vores butikker, hvor vores uddannede personale bager nye, varme rundstykker hver time.
Vi har lidt for enhver smag – mørke, grove, lyse, sprøde, seje og søde!

Bagermesterens anbefaling:
Prøv f. eks. havrestykket med havrekerner og ristede cornflakes

Boller

Bolle sortimentet består af chokoladeboller, gulerodsboller, spinatboller, bedsteboller, tranebærboller, 5-kornsboller og osteboller – alle er lavet på nænsom manér hvor det er i højsædet at lave smagfulde, svampede boller bagt på herdovn eller varmluftsovn.

Bagermesterens anbefaling:
Jeg synes personligt vores nye ostebolle er sindssygt god – anderledes og med et godt bid! Den mætter naturligvis også mere end vores øvrige boller – et lækkert produkt.

Boller

Sandwich

Sandwich er i dag en stor produktgruppe for os – efterspørgslen er stadigt stigende – og derfor stræber vi efter at præsentere så lækkert og varierende et sortiment som muligt!
Brødet til sandwichene er friskbagte hver morgen – og vores dygtige køkkenpersonale producerer hver morgen frisklavede sandwich, salater, pastaretter og smørrebrød til alle vores butikker samt ud af huset til eksterne kunder.

Udvalget af brød spænder lige fra ciabatta- og græskar baguettes til vores kendte chili-cheddar stykker.
Alle vores sandwich smøres med hjemmerørt spread og fyldes med frisk salat og grønt.
Fyldet er valgt ud fra kvalitet og smag!

I øjeblikket har vi bl.a. kylling/bacon, frikadeller, hjemmerørt tunmousse, flæskesteg, roastbeef, æg og rejer og andre varianter – bemærk sortimentet skifter fra måned til måned med en ny sandwich.

Bagermesterens anbefaling:
Roastbeef er en klar favorit – men er vi i den lidt sunde afdeling vil jeg klart anbefale vores rugbrøds sandwich smurt på det lækre oldtidsrugbrød.

Kager – og konditori generelt

Kager og tærter er jo én af vores spidskompetencer – P. A. A. d. 3. og Kristian er jo begge uddannede konditorer og har sammen med vores 3 konditorer lysten og interessen for at kræse for detaljerne i alle henseender!
Uanset om det er flødekager, tørkager, snitter, lagkager eller tærter så er det for os altafgørende, at råvaren er af ypperste kvalitet.

Både mel, sukker, smør og margarine er essentielle ingredienser i stort set alle vores kager, og vores leverandører garanterer for kvaliteten af disse.
Chokolade får vi fra verdens største producent af ægte, belgisk chokolade med højt kakaoindhold hvilket har en direkte indflydelse på smagen af kagen.

Til kransekage bruger vi mandelmasse fra det verdenskendte Odense Marcipan hvilket er et kvalitetsstempel som det har været i godt 100 år!

Bagermesterens anbefaling:
Det er svært at komme udenom klassikerne såsom Othello lagkager og jordbærtærter – det er mine personlige favoritter! Men hindbærsnitter, cacaosnitter eller en nougat-/fragilité tærte er heller ikke let at holde fingrene fra – fristelserne er mange for en bagermester! ☺

Spandaver

Gluten- og lactosefrie produkter

Vi oplever en stigende efterspørgsel efter disse ting – og det vil vi gerne servicere vores kunder med!
Men vi må erkende, at produktionen af det er uhyre svær og omstændig.
Derfor har vi allieret os med Nordic Glutenfree Bakery som specialiserer sig i dette!

VI har pt. to slags morgenbrød, ét lyst brød, ét mørkt brød og en kanelsnegl – pakket i flot emballage opbevaret på frost og ligetil at tage med hjem og selv bage færdigt!

Gluten fri brød

Sukkerfrit sortimentr

Vores sortiment er varierende hér – der er sukkerfrit kransekage, muffins, småkager og til tider lidt wienerbrød på frost! Vi ønsker at komme dertil hvor disse ting laves på bestilling.

Tag endelig kontakt til din nærmeste afdeling og forhør dig hvad der er i sortimentet lige nu – ved større bestillinger laver vi selvfølgelig det du efterspørger!

Lækkert sund brød

Specialitete

Tiden er vel ret beset løbet fra de dage hvor man kunne få alle mulige slags specialiteter hos bageren – dertil har konkurrence situationen forandret sig for meget!

Vi bestræber os dog på, at P. A. Andersen & Sønner gerne skulle kunne tilbyde alt fra lagkagebunde, kræmmerhuse, makronbunde, fuglereder, hjemmelavede pebernødder til hjemmelavet chokolade, rugbrødschips, grissini, og knækbrød….

Gingerbread biscuits

Specialkager

Vi laver – grundet vores historie, kundernes kendskab til os, vores relativt brede spredning af afdelinger i Trekantsområdet og selvfølgelig vores ekspertise og knowhow og brug af gode råvarer – en hel del specialkager, receptionskager og bryllupskager.

Vi tager os tid til at snakke med jer og evt. gerne mødes – netop for at det til den helt store dag klapper og fungerer helt som det skal!

Bryllupskage